Compromis 777

VERKOCHT

Compromis 777 – interieur

De Compromis 777 staat bekend om haar efficiënte indeling. Geen plek is onbenut gebleven. U zult zich verbazen over de bergruimte in deze boot.

Indeling:
Bij binnenkomst is aan BB zijde de hondenkooi. Deze is zeer ruim en geschikt als slaapplek. Onder de hondenkooi zijn 2 grote bergruimtes.

Aan SB zijde bevindt zich de kombuis met een spoelbak met kraan (waterdruksysteem), koelkast (compressor), ingenieus afvalbaksysteem, 220 V aansluiting en een 2 pits gasfornuis. Ook in de kombuis is genoeg opbergruimte door de 2 kastjes boven het aanrecht, 2 lades en opbergvak eronder.

Het interieur is in 2014 helemaal kaal gemaakt en opnieuw in de verf gezet. Er is gekozen voor zijdeglans wit waardoor de ruimte optisch groter lijkt. Tevens is de vloer zilvergrijs gelakt. Dit geeft de boot een frisse en moderne uitstraling.

In de salon is aan BB zijde een U-vormige bank met daarboven 3 wandkastjes met veel bergruimte. De tafel is uitklapbaar en te verlagen. In verlaagde stand kan er een extra kussen op, waardoor een 2 persoonsbed ontstaat.
De huidige eigenaren hebben dit bed nog weten te verbreden waardoor een zeer ruim bed ontstaat (afmetingen 1,40 x 2,00 m.
Aan SB zijde is een 2 persoonsbank met daarboven ook weer 3 kastjes.

Er bevinden zich ramen aan weerzijden van de salon.

Tussen de salon en de punt zit de “natte cel” met een dagluik voor daglicht. Er is een nieuwe Jabsco handpomp toilet geplaatst (2017). Er is een uittrekbare wastafel met kraan (druksysteem) aanwezig. Hier zit een ruime toiletkast met spiegel en een hang/legkast (afhankelijk van de wens).

In de punt bevindt zich een ruim 2 persoonsbed.

De gehele bekleding is in 2007 vernieuwd. De kussens zelf zijn in 2017 met een stoomreiniger gereinigd en zijn voorzien van een nieuwe schimmelwerende kous.

Tevens is in 2016 de verlichting vervangen door LED-verlichting.

In mei 2018 zijn de gordijnen vervangen door verduisterende gordijnen.

 

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Compromis 777

Thema door Anders Norén